BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İletişim Fakültesi

 

İletişim Fakültesi Karma Sergisi I - 2018

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Karma Sergisi Galeri Başkent Sergi Alanı’nda 22-25 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Sergide, İletişim Fakültesi öğrencilerinin kurumsal kimlik çalışmalarından yaratıcı cv uygulamalarına, illüstrasyondan video çalışmalarına, sosyal sorumluluk kampanyalarından basılı ve dijital medya uygulamalarına yıl boyunca iletişim, teknoloji ve sanat ara kesitinde teoriyi pratiğe aktaran ders uygulamaları yer aldı.

Ayrıca, Sergide İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarının ve uzmanlarının kişisel çalışmaları da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Toplam 140 öğrenci çalışmasının bulunduğu sergiye, sektör profesyonelleri, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları yoğun ilgi gösterdi. Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Yağcı, 25. yılını kutlayan Başkent Üniversitesi’nin 21 yıldır iletişim profesyonelleri yetiştiren İletişim Fakültesi’nin sergi geleneğinin sektör ile bir araya gelmek için önemli olduğundan ilerleyen senelerde de sürdürüleceğini ifade ederek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.