BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İletişim Fakültesi

 

İletişim Fakültesi Karma Sergisi IV - 2021

Merhaba,

?2018 ve 2019 yıllarında yüz yüze, 2020 yılında çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz İletişim Fakültesi Karma Sergisi’nin dördüncüsünü 2021 yılında da gerçekleştiriyor olmanın mutluluğu içindeyiz.

?Bu yıl da çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Karma Sergi-4 için, İletişim Fakültesi öğrencilerinin 2020-2021 akademik yılı boyunca “Belgesel Sinema”, “Temel Tasarım ve Süreçleri II”, “Hareketli Görüntüler ve Canlandırmaya Giriş I”, “Konsept Geliştirme- Proje I”, “Görüntü ve Ses İşleme I”, “Kurumsal Kimlik Tasarımı”, “Tipografi Uygulamaları”, ”Bitirme Projesi” ve “Portfolyo Hazırlama” dersleri kapsamında gerçekleştirdikleri ve Fakültemizde teori ve pratiğin kesişimini örneklendiren yüz elli üç projeyi bir araya getirdik.

?Karma Sergi-4’de çalışmaları sergilenen öğrencilerimizi, öğrencilerimize yol gösteren ve serginin gerçekleşmesi için emeğini esirgemeyen tüm öğretim elemanlarımızı ve bu süreçte bizlere destek olan idari personelimizi tebrik ediyorum. İletişim Fakültesi Karma Sergisi geleneğimizi kararlılıkla devam ettirmenin gururunu ve sizlerle paylaşmanın heyecanını taşıyor; çevrimiçi Karma Sergimizi keyifle ziyaret etmenizi diliyoruz.

?Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle…

?Prof. Dr. Özcan YAĞCI

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı