BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İletişim Fakültesi

 

Dış Paydaş Çalıştayları 2021

Çalıştaylar kapsamında paydaşları ile bir araya gelen İletişim Fakültesi bünyesindeki bölümler, ders içerikleri, sektörün öğrencilerden beklentileri gibi pek çok hususta paydaşlarının görüş ve önerilerine başvurma fırsatı bulmuştur.

 

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü dış paydaş çalıştayı:

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tasarım Bölümü Dış Paydaş Çalıştayı 08 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00’da 7’si dış paydaş olmak üzere toplam 17 katılımcıyla, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şebnem Pala Güzel’in moderatörlüğünde ZOOM üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
 

Dış Paydaş Çalıştayı’na, Lena Otomotiv Yöneticisi Esra OTO, Göral Otomotiv Başkanı ve Genç Girişim Yönetişim Derneği Genel Başkanı Nezih ALLIOĞLU, Ece Group Tekstil ve Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selver YAZAR SÜMER, Araz Otelcilik Tur. İnş. Tah. ve Tic.Ttd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Emel USLU ATİK, RTÜK Başkan Danışmanı Zafer KÜÇÜKŞABANOĞLU, Zeta Tasarım ve Reklamcılık Ltd. Şti. Ajans Başkanı Seda ÖZBULUT, Cinfikir Ajans Marka Danışmanı ve Ajans Başkanı Taylan KOZACIOĞLU katıldı.

2 saat süren çalıştay süresince katılımcılar, bölüm müfredatına ilişkin görüşlerini ve mezunlardan görmek istedikleri bilgi ve beceri beklentilerini paylaştı.

 

İletişim ve Tasarımı Bölümü dış paydaş çalıştayı:

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü Dış Paydaş Çalıştayı 09 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00’da 6’sı dış paydaş olmak üzere toplam 18 katılımcıyla, İletişim ve Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. G. Senem GENÇTÜRK HIZAL’ın moderatörlüğünde ZOOM üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Dış Paydaş Çalıştayına, TÜRKSOY Kurumsal İletişim Koordinatörü Salim EZER, Marka Konseyi Başkan Yardımcısı Necdet KARA, İletişim Tasarımcıları Meslek Kuruluşu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan DAĞ, Ankara Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Aziz YAYLA, Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi ve İletişim Tasarımı Bölümü 2006 yılı mezunu Doç. Dr. Çağrı GÜMÜŞ ve 18:12 Art Ajans Kurucu Ortağı ve İletişim Tasarımı Bölümü 2013 yılı mezunu Çağatay ÇETİN katıldı.

2 saat 20 dakika süren çalıştay süresince katılımcılar, bölüm müfredatına ilişkin görüşlerini ve mezunlardan görmek istedikleri bilgi ve beceri beklentilerini paylaştı.

   

 

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü dış paydaş çalıştayı:

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dış Paydaş Çalıştayı 09 Nisan 2021 tarihinde saat 16.30’da 8’i dış paydaş olmak üzere toplam 17 katılımcıyla, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Nihan GİDER IŞIKMAN’ın moderatörlüğünde ZOOM üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Dış Paydaş Çalıştayı’na, RTÜK Başkan Danışmanı Zafer KÜÇÜKŞABANOĞLU, Yonca Film Senaryo Yazarı Merve ATEŞOĞLU, Kanal B Ankara Program Müdürü Ziya BAYRAKTAR, Uçan Süpürge Yönetim Kurulu Üyesi Halime GÜNER, TRT Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı Araştırmacısı Nurten ERDEM, AFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Sinema Birim Sorumlusu Meltem ÇOLAK, 13.ROFİFE Ana Komite Başkanı Güran DİNÇER, Ankara Film Festivali Kreatif Direktörü İnci DEMİRKOL katıldı.

3 saat süren çalıştay süresince katılımcılar, bölüm müfredatına ilişkin görüşlerini ve mezunlardan görmek istedikleri bilgi ve beceri beklentilerini paylaştı.