BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İletişim Fakültesi

 

İletişim Fakültesi Karma Sergisi II - 2019

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 15 Mayıs 2019 tarihinde Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü’nde yer alan Galeri Başkent’te İletişim Fakültesi Karma Sergisi açıldı.

Sergiye Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Ankara Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu, Açıkhava Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, akademisyenler ve öğrenci velileri katıldı. Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal sergide sunulan İletişim Fakültesi öğrenci çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

17 Mayıs 2019 tarihine kadar açık kalan sergiyle ilgili olarak İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Yağcı ise; “İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Senem Gençtürk Hızal hocamızın öncülüğünde ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu sergi öğrencilerimizin üretimlerinden oluşuyor. Sergilenen eserler kurumsal kimlikten- illüstrasyona; kısa film yapımından-reklama; dijital medya uygulamalarından- sosyal sorumluluk kampanyalarına kadar öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin ortak emeklerinin ürünüdür. Emek veren herkesi kutluyorum” dedi.