Hacettepe Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi Koordinatörlüğünde bilimsel bilgiyi yetişkinlerle ve kurumlarla paylaşarak ve kuramsal bilgiyi uygulama ile bütünleştirerek toplum yararına sunmanın en etkili yöntem ve süreçlerini geliştirmek ve böylece toplumun eğitim ihtiyacını karşılamak üzere eğitimler düzenlenmektedir.

Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Durmuş ve Uzman Redaktör Arzu Ekizoğlu tarafından 11 Mart 2024 - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında hafta içi Pazartesi ve Çarşamba günleri 18.30 - 20.30 saatleri arasında 36 saatlik “Diksiyon, Güzel ve Etkili Konuşma ve Toplum Önünde Konuşma (Hitabet) Eğitim Programı-Çevrimiçi" ve 11 Mart 2024 - 16 Mayıs 2024 tarihleri arasında hafta içi Salı ve Perşembe günleri 18.30 - 20.30 saatleri arasında 36 saatlik “Diksiyon, Güzel ve Etkili Konuşma ve Toplum Önünde Konuşma (Hitabet) Eğitim Programı-Yüz Yüze" eğitim programları düzenlenecektir. Merkezimizin web sayfasında (https://yasamboyu.hacettepe.edu.tr) ilgili eğitim ilanları yer almaktadır.

Başvurular elektronik ortamda alınmaktadır.