2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi ATA Kodlu Derslerin Final Sınavı

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uzaktan Öğretim Koordinatörlüğü tarafından yürütülen ATA Kodlu bütün derslerin 2020-2021 Bahar Dönemi Final sınavının 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 11:00-11.30 ve 12.30-13.00 arasında iki oturum halinde GOOGLE FORMS platformu üzerinden, üniversitemiz bünyesindeki bütün Fakülte ve MYO'larda (Konya ve Adana MYO hariç) eş zamanlı ve online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Sınavla ilgili, öğrencilerimizi ilgilendiren detaylı bilgi ATAMER web sitesinde yayınlanacaktır.

Sınav bağlantısı ise ATAMER web, Teams ekipleri ve ÖYS şubelerinde eş zamanlı olarak paylaşılacaktır. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uzaktan Öğretim Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerimiz adım adım SMS ile bilgilendirilmektedir.