Reklamcılık Vakfı Çaylak Kampı Yaz Programı 21 Ağustos Tarihinde Başlıyor!

Reklamcılık Vakfı olarak 2000'li yıllardan bu yana süren Çaylak Kampı Programı, bu yıl 21 Ağustos'ta tarihinde başlıyor.

Sektöre ilgi duyan Üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileri için düzenlen Çaylak Kampında, sektörün önde gelen yöneticileri bir kampanya sürecini temsil edecek nitelikte teorik ve pratik eğitimler verecekler. Program, öğrencilere pazarlama iletişimindeki farklı disiplinleri tanıma ve sponsor markalar tarafından hazırlanan gerçek brief'lerle kampanya hazırlama ve sunma olanağı sağlayacak.

Online olarak gerçekleştirilecek Çaylak Kampında, gençlerimiz 21-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında teorik eğitimlerini alacak, 1 Eylül tarihinde ise brief doğrultusunda hazırladıkları kampanyaları eğitmenlere sunuyor olacaklar.

Programı başarıyla tamamlayan katılımcılarımız, Reklamcılık Vakfı tarafından verilen Çaylak Kampı Program sertifikasını alarak, Vakıf'ın gençler için oluşturduğu komünite'de yer alacaklar.

Çaylak Kampı Program içeriğinin yer aldığı tanıtım dosyasına ulaşmak için tıklayınız.