BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İletişim Fakültesi

 

İletişim Fakültesi Karma Sergisi V - 2022

Merhaba,?

2018 ve 2019 yıllarında yüz yüze, 2020 ve 2021 yıllarında çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz İletişim Fakültesi Karma Sergisi’nin beşincisini 2022 yılında da çevrimiçi geleneği ile gerçekleştiriyoruz.?

Karma Sergi 5, İletişim Fakültesi öğrencilerinin 2021-2022 akademik yılı boyunca “Atölye II”, “Belgesel Film Yapımcılığı”, “Belgesel Sinema”, “Bitirme Projesi”, “Fotoğraf”, “İllüstrasyon” , “Kısa Film Yapımı I”  “Kısa Film Yapımı II”, “Kurumsal Kimlik Tasarımı”, “Portfolyo Hazırlama” , “Reklam Grafiği” , “Temel Fotoğraf”, “Temel Tasarım ve Süreçleri II” ve “Tipografi Uygulamaları” derslerinde gerçekleştirdikleri çalışmaları içeriyor.

?İletişim Fakültesi Karma Sergisi-5 kapsamında, 14 ayrı ders kapsamında İletişim Fakültesi öğrencilerinden toplam 133 katılımcı ve 164 çalışmadan oluşan bir seçki sunuyoruz. Fakültemizde teori ve pratiğin kesişimini örneklendiren projelerde öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımızın danışmanlığında çalıştı. Çalışmaları sergilenen öğrencilerimizi, öğrencilerimize yol gösteren ve serginin gerçekleşmesi için emek veren tüm öğretim elemanlarımızı ve bu süreçte bizlere destek olan idari personelimizi içtenlikle kutluyorum. Karma Sergi’yi beşinci yılında da sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor; sergimizi keyifle ziyaret etmenizi diliyoruz.?

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle…?

Prof. Dr. Özcan YAĞCI

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı