ORY100 Üniversite Hayatına Giriş Dersi Bilgilendirme

2022-2023 Akademik Yılı Bahar  Yarıyılı ORY100 Üniversite Hayatına Giriş Dersi  için; 24 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde ÖYS platformunda ortak dersler kapsamında ORY100-Üniversite Hayatına Giriş-2022-23 Bahar Yarıyılı başlığında kayıt anahtarı:ory100 ile kayıt olabilirler.

Kayıt aşaması sonrası dersin içeriğindeki seminer linklerine aynı sayfadan Başkent Üniversitesi resmi youtube kanalına yönlendirilme şeklinde erişebilir ve  daha önceki derslere katılamayan öğrenciler için telafi  ders niteliğindedir.

Bu kapsamda;

- Dersi seçmeyen fakat dersi alması gereken öğrencilerimiz sistemden seminerleri izleyerek ders sorumluluğunu yerine getirebilirler.

- 2022-2023 Bahar yarıyılı dersi seçmiş 4 Şubat dersi katılımları sonucu A harfinden farklı bir not almaya hak kazanan öğrencilerimiz de bu kapsamda sistemden seminerleri izleyebilirler.

Bahar dönemi dersi seçen ve katılım sonucu oluşan öğrencilerin harfli not listesi için tıklayınız.

4 Şubat dersine öğrenci numarası içermeyen başka bir mail adresi ile giriş yapan öğrencimiz varsa en geç 17 Nisan tarihine kadar orydestek@baskent.edu.tr adresine kontrol sağlanması için gönderilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize bilgilendirme web sayfası ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılmıştır. Özellikle 2022-2023 Akademik Yılı öncesi üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilerimizin mezuniyetlerinde sorun yaşamamaları için mutlaka katılımlarının sağlanması hususunda gereğini rica ederim.

Detaylı bilgi için ory-kg@baskent.edu.tr

İletişim: Öğr. Gör. Derya Çiftçioğlu