CIDA 2022 3. Dijital Çağda İletişim Sempozyumu: Olgular ve Öngörüler

CIDA International, 1989 yılında kurulan İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) ile 2000 yılından bu yana Türkiye ve yabancı ülkelerde olup da Türk yükseköğretim sistemine bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren iletişim fakültelerinin dekanlarınca oluşturulan İletişim Fakülteleri Dekanlar Konseyi’nin (İLDEK) birlikte gerçekleştirdiği uluslararası bir sempozyumdur.

İlki 2018 yılında Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ev sahipliği ile, ikincisi ise 2020 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ev sahipliği ile iki Dijital Çağda İletişim Sempozyumu gerçekleştirilmiştir. Sempozyumun üçüncüsü CIDA International 2022, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (ilef) öncülüğünde Başkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi iletişim fakültelerinin yanı sıra Ankara’da iletişim alanıyla ilişkili bölüm ve programlar barındıran Çankaya, Atılım, Ankara Sosyal Bilimler üniversitelerinin ilgili birimlerinden oluşan akademik konsorsiyum tarafından 12-15 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.